Kariyer Günü 2015

Etkinlik Tarihi: 30 Nisan 2015 00:00

Üniversitemiz Mühendislik Mimarlık Fakültesi, her yıl düzenli olarak Nisan Ayı içerisinde öğrencilerimize yönelik “Kariyer Günleri” etkinliği düzenlemektedir. Bu etkinlikte bölümler için ayrılan stantlarda, fakülte öğrencilerine, sektöründe önde gelen firmaların tanıtımı amaçlanmaktadır. Eş zamanlı olarak öğrencilerimize Sektörünün önde gelenleri tarafından sunumlar yapılmaktadır. Bu yıl bölümümüz için ayrılan stantların bir tanesine meslek odamız (Jeoloji Mühendisleri Odası) davetlidir.

Mevcut öğrenci ve mezunlarımızın kariyer gelişimini önemseyen ve izleyen bir bölüm olarak, mesleğimize yönelik bilgilendirme ve tanıtımların yapılacağı “Kariyer Günleri” etkinliğimizde yeralmanızdan mutluluk duyacağız.