Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Duyurusu (KREDİLER HAKKINDA)
19.09.2019

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının 19.09.2019 tarihinde kayıtlar ile ilgili yayınladığı duyuru aşağıdaki linktedir.

(Linkteki duyuru:

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Önlisans, Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği (Yeni Yönetmelik) tüm öğrencilerimiz için geçerlidir.

Fakat; 2019 yılı öncesi girişli olan öğrenciler FF,YZ,DZ, harf notu aldığı dersi öncelikli olarak almak zorundadır.  15 kredi sınırı kaldırılmış, Genel Not Ortalaması 3.00 ün üzerinde olan öğrenciler 30 krediye kadar, 3.00 ün altında olan öğrenciler ise 22 krediye kadar ders kaydı yapabilirler.)

ÖNEMLİ NOT:

3.00'ün altında ortalaması olan öğrencilerimiz (1.8'in altında bir ortalamanız olsa bile) eğer 22 krediye kadar ders almak isterlerse, 22.09.2019 tarihinde internet üzerinden kayıtlarına yeni ders ekleyebilirler (kayıtlarınız danışmanlarınız tarafından onaylanmış olsa bile, kaydınıza ders ekleyebilirsiniz. Kaydınız uygunsa tekrar onaylanacaktır.). VEYA Ekle-Sil döneminde  danışman hocanızla birlikte kaydınıza 22 krediye kadar yeni ders ekleyebilirsiniz.