STAJ DEFTERLERİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU
17.09.2020

2019-2020 YAZ DÖNEMİ VE 2020-2021 GÜZ DÖNEMİ STAJ YAPAN VEYA YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Devam eden pandemi süreci nedeniyle okul kampüsüne kargo kabul edilmemektedir. Bu nedenle staj defterlerinizi elektronik ortamdan staj komisyonuna göndermeniz gerekmektedir. Staj defterinizin her sayfasının amiriniz tarafından incelenmesi, kendisinin ıslak imzasının ve mührünün bulunması gerekmektedir (Elinizde staj defteri varsa, bunların imzalanıp mühürlendikten sonra taranarak gönderilmesi; online staj defteri varsa çıktısının alınıp, ıslak imza ve mührün eklenmesiyle tekrar taranarak gönderilmesi gerekmektedir)

Staj değerlendirme formları staj amiriniz tarafından staj komisyonuna imzalı ve mühürlü bir şekilde e-posta aracılığı ile gönderilecektir. Öğrenci tarafından açık bir şekilde gönderilen değerlendirme formları kesinlikle kabul edilmeyecektir. Staj değerlendirme formunu edinemeyen öğrenciler için, amirlerinin stajlarını değerlendiren birkaç paragraflık bir değerlendirme yazısı yazmaları da komisyonca dikkate alınacaktır.

Mezun durumunda olmayan öğrencilerin staj defterlerini en geç 16 Ekim 2020 Cuma günü saat: 17.00’ye kadar staj komisyonundaki hocalardan birine göndermeleri gerekmektedir. Mezun durumundaki öğrenciler stajlarının bitiminde defterlerini gönderebilirler.

Defterlerin incelenmesinin ardından staj sonuçları sisteminize eklenecektir.

Staj yapmış olan öğrencilerin 16 Ekim 2020 tarihinden itibaren sistemlerinde staj tarihlerini kontrol etmeleri, eğer bir eksiklik varsa staj komisyonuyla iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Staj Komisyonu Bilgileri:

• Staj komisyon Başkanı