2020-2021 Bahar Dönemi Kayıtları İle İlgili Duyuru
22.02.2021

Sevgili öğrenciler,

Kaydınıza başlamadan önce aşağıda verilen hususları DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE İNCELEYİNİZ. Kaydınızı bu kurallara göre yaptığınızda, kaydınız danışmanınız tarafından onaylanacaktır.

Bölümümüz kayıtları 24.02.2021 tarihinde saat 10.30'da başlayacaktır. Danışman onayları ise aynı tarihte saat 13.00'te başlayacaktır. 26.02.2021 tarihinde ise tüm birimler için kayıtlar 08.00- 17.00 saatleri arasında yapılabilecektir.

KAYITLAR ile ilgili ogu.edu.tr adresinde yer alan duyuru için tıklayınız.

KAYITLAR ile ilgili öğrenci işleri biriminin duyurusuna ulaşmak için tıklayınız.

2020-2021 BAHAR DÖNEMİ KAYITLARI İLE İLGİLİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN DUYURU: Eğer kaydınıza eklediğiniz dersin yanında kırmızı kutucuk içinde MD YOK! uyarısı çıkıyorsa, o ders ait olduğunuz mezuniyet şablonunda bulunmuyor demektir ve kaydınızdan silinmesi gereken bir derstir! Lütfen kaydınızı yaparken bu uyarıya dikkat ediniz.  (Seminer II dersini -yabancı uyruklu öğrenciler için- aldığınızda kaydınızda MD Yok! uyarısı çıkabilir. Bu sizi etkileyen bir durum değildir.)

KAYDINIZA BAŞLAMADAN ÖNCE AŞAĞIDAKİ DUYURULARI DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUYUNUZ. BU DUYURULAR GÜNCELLENEBİLİR. GÜNCELLENEN MADDELER MAVİ RENKTE YAZILACAKTIR.

2020 Girişli (1. Sınıf) Öğrenciler İçin: (veya ilk defa 1. sınıftan ders alacak öğrenciler için)

151512194 Analitik Kimya (2+2) dersini almalısınız. 151512106 kodlu Analitik Kimya (3+2) dersi 2011 şablonuna ait öğrenciler içindir. 151512106 kodlu Analitik Kimya dersini kaydınıza eklemeyiniz.

Kaydınıza eklemeniz gereken diğer dersler:

Genel Jeoloji II

Temel Bilgisayar Bilimleri

İngilizce II (MMF Dekanlığı I. Öğretim sekmesinden A şubesi)

Matematik II

Mesleki Çizim

Fizik II

Türk Dili II (yabancı uyruklu öğrencilerimiz için Türk Dili II Özel dersi mevcuttur. Bu dersi MMF Dekanlığı I. Öğretim sekmesinden seçerek kaydına eklemelidir.)

Fizik II Lab

Seminer II (BU DERSİ SADECE YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİMİZ ALACAKTIR.)

Kaydınızla ilgili bir sorun olduğunda, danışman hocanız size kayıt sisteminden mesaj yazarak, bu sorunu düzeltmenizi isteyebilir. Bu sebeple, kayıt sistemini düzenli olarak kontrol etmeniz gerekir. Aynı şekilde, sormak istediğiniz bir soru varsa, kayıt sisteminden danışman hocanıza ulaşabilirsiniz. Ön kayıt süresi içinde kaydınız danışmanınız tarafından onaylandıysa, kaydınız tamamlanmış demektir.

2015 VE 2011 ŞABLONUNA DAHİL ÖĞRENCİLERİMİZİN ALACAĞI BAZI DERSLERLE İLGİLİ UYARILAR AŞAĞIDA AÇIKLANMIŞTIR. BU AÇIKLAMALARA GÖRE KAYDINIZI YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR.

Mineraloji II dersi 2006 şablonuna ait bir derstir. Bu dersi 2011 ve 2015 şablonuna ait öğrencilerimiz kayıtlarına EKLEMEMELİDİR.

151516334 Metamorfik Kayaç Petrografisi dersini 2015 şablonuna ait olan öğrenciler alacaktır. 2011 şablonuna dahil öğrencilerimiz bu dersi kayıtlarına eklememelidir.

Mesleki İngilizce II dersi 2015 şablonuna ait öğrencilere aittir.

Teknik İngilizce II dersi 2011 şablonuna aittir.

Jeokimya dersini 2011 ve  2015 şablonuna ait öğrenciler alabilir.

Bu dönem açılan HİDROJEOLOJİ dersi 2011 şablonuna aittir. 2015 Şablonuna ait olan Hidrojeoloji dersi güz dönemindedir. 2015 şablonuna dahil olan öğrencilerimiz bu dersi kayıtlarına eklememelidir.

Bu dönem açılan Çevre Jeolojisi dersi Teknik Seçmeli II grubuna dahildir ve 2015 şablonuna ait bir derstir. 2011 şablonuna ait ZORUNLU Çevre Jeolojisi dersi GÜZ döneminde açılmaktadır. 2011 şablonuna dahil öğrencilerimiz bu dersi kayıtlarına eklememelidir.

Bu dönem açılan Endüstriyel Hammaddeler dersi 2011 şablonuna ait ZORUNLU bir derstir ve sadece 2011 şablonuna dahil öğrencilerimiz almalıdır. 2015 şablonuna dahil öğrencilerimize ait Endüstriyel Hammaddeler SEÇMELİ dersi GÜZ döneminde açılmaktadır.

Bu dönem açılan Maden Jeolojisi Teknik Seçmeli IV grubuna dahildir ve 2015 şablonuna ait bir derstir. 2011 şablonuna ait ZORUNLU Maden Jeolojisi dersi GÜZ döneminde açılmaktadır. 2011 şablonuna dahil öğrencilerimiz bu dersi kayıtlarına eklememelidir.

Girişimcilik dersi 2015 şablonuna dahil öğrencilerimiz içindir. 2011 şablonuna dahil öğrencilerimiz bu dersi kayıtlarına eklememelidir.

İş Sağlığı ve Güvenliği II dersi 2015 şablonuna dahil öğrencilerimiz içindir. 2011 şablonuna dahil öğrencilerimiz bu dersi kayıtlarına eklememelidir.

2015 şablonuna dahil öğrencilerimiz Teknik Seçmeli II grubundan (3.sınıf) 1 adet ders almalıdır. 2011 şablonuna dahil öğrencilerimiz Teknik Seçmeli II grubundan (3. sınıf) 2 adet ders almalıdır.

2015 şablonuna dahil öğrencilerimiz Teknik Seçmeli V grubu (2+0) derslerinden (Gemoloji, Türkiye Maden Yatakları) derslerinden 1 adet alacaklardır.

2015 şablonuna dahil öğrencilerimiz Teknik Seçmeli IV grubuna (3+0) ait derslerden (Sedimanter Kayaç Petrografisi ve Maden Jeolojisi) birini alması yeterlidir.  BU İKİ DERS SADECE 2015 ŞABLONUNA AİTTİR. 2011 ŞABLONUNA AİT ÖĞRENCİLER BU İKİ DERSİ ALMAYACAKTIR!!!!

2011 şablonuna dahil öğrencilerimiz Teknik Seçmeli IV grubu (2+0) derslerinden Hidrojeokimya ve Su Kalitesi dersini alabilir.

Meslek ve İş Hukuku dersi 2011 şablonuna ait bir derstir.

Meslek Hukuku dersi 2015 şablonuna ait bir derstir.